lauantai 9. heinäkuuta 2016

P*ska pelattavaa, osa 6

Talohon päivää ja morjensta! Nyt ois taas aika esitellä näitä klassisia huussipelejä. Tällä kertaa pistetään tulille julkaisuvuodeltaan tuntematon (vahva olettamus että 2016), enemmän lapsille ja perheen pienemmille suunnattu mobiilipeli, nimeltänsä Emojination 3D (toisella nimellä myös Emojination 2).

Emojination 3D tarjoaa aivopähkinää perheen pienimmille pelaajille, ja miksei nyt aikuisillekkin. Pelin ideana on simppeli, arvataan mitä sanaa emojit esittävät! Yksinkertaisen kaunista. Peli on saatavilla monella eri kielellä, kuten Suomeksi, Englanniksi ja Ruotsiksi, joten tätähän voisi melkein jo opetusmielessä käyttääkkin. Osaa sanoista saa hetken jo miettiäkkin, ja pelissä voikin käyttää apukeinoina kirjainten paljastusta, sanan paljastusta, tai väärien kirjainten poistoa. Pelissä on myös lisäkenttiä, joissa arvuutellaan mm. elokuvien nimiä, ja yhdistetään oikeat emojit vastaamaan ruudulla näkyvää sanaa. Apukeinojen käyttäminen maksaa tietysti kolikoita, joita saa pelistä, tai voi ostaa oikealla rahalla. 

Lyhyestä virsi kaunis, loppuarvosana 6/10. Kysymysten Emojit tuntuvat välillä kaukaa haetuilta, ja kysymykset toistavat itseään aika nopeasti. Mutta nuoremmille pelaajille varmasti loistavaa pelinautintoa tarjolla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti