sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

P*ska pelattavaa, osa 4

Morjensta vaan tiskille! Taasen päästään tutustumaan mobiilipelimaailman p*ska pelattaviin, eli niihin kuuluisiin peleihin, joita pelataan aamulla vessassa, päivällä bussissa tai illalla vessassa. Tällä kertaa esitellään peli, nimeltänsä slither.io!

Slither.io on maaliskuussa 2016 julkaistu peli, joka on saatavilla Androidille, iOSsille, ja peli on myös pelattavissa netissä osoitteessa slither.io.

Pelissä tehtävänäsi on kasvattaa matoa, syömällä kentässä lojuvia helmiä. Lisää helmiä ilmestyy kenttään koko ajan, ja niitä tulee lisää myös tuhomalla toisia matoja. Matoja ei voi poikkeuksellisesti tuhota syömällä, vaan toisen madon on törmättävä sinuun, jotta saat sen tuhottua. Peli tuo näin mukavasti haastetta. Aiemmin samantyyppisissä peleissä on pitäny varoa muita, etteivät he syö sinua, nyt pitää varoa muita, ettet pilaa omaa peliäsi. Lopullinen pistemääräsi tulee madon pituuden perusteella. Oma ennätykseni on vaatimaton 1984pts. Rundi päättyi omaan virheeseen.

Peli on visuaalisesti hieno ja värimaailma puhuu puolestaan. Plussaa on matojen värit, joita on erilaisia, ja niistä voi valita sen itseään eniten miellyttävimmän version. Peli ei myöskään lagaa, vaikka pelaajia on paljon samaan aikaan pelissä, joten pelimukavuus ei tämän vuoksi pääse kärsimään. Kontrollit vaativat hieman totuttelua, ja eivät olleet omaan käteen oikein hyvät. Ongelmia tuli paljon turbonapin kanssa, johon osui vahingossa kun koitti ohjata matoa eteenpäin, joten sen sijainnin olisi voinut ehkä miettiä uudemman kerran. Joystick ohjaus poistaa kyllä tämän ongelman, mutta omasta mielestäni joystick ohjaus on turhan hankala puhelimella. Web -versioon on mahdollista saada tuki PS4-ohjaimelle, ja ainakin Xbox 360:n ohjaimelle. Nämä vaativat pientä kikkailua, mutta ovat vaivan arvoisia.



















Mutta summasummaarum, loppuarvosanaksi tälle loistavalle keinolle kuluttaa aikaa, annetaan 8/10. Valitan pienistä asioista, kuten tuosta turbonapista, mutta jos joku asia laskee pelikokemusta, niin silloin se laskee pelikokemusta. Plussaa olisi myös jos saisi itse suoraan modata skinejä peliin, mutta siitä ei pisteitä vähennetä. Loistava ilmaispeli, jonka parissa jaksaa viettää hetken jos toisenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti