maanantai 4. heinäkuuta 2016

P*ska pelattavaa, osa 2

oMorjens taas kaikille! On aika ottaa esille p*ska pelattavaa sarjan toinen peli, eli sarjassa esitellään mobiilipelejä, joita on mukava pelata kotona, kaverilla, naapurissa tahi vaikka koulussa (ei oppitunneilla, hyihyi). Tällä viikolla remmiin pistetään peli, joka on niittänyt Suomalaisten keskuudessa mainetta jo useita vuosia, ja vihdoin kesäkuussa 2016, tämä upea peli on saapunut myös Androidille, Windows Phone sai oman versionsa jo viime vuonna, mutta Android käyttäjien odotus on palkittu. Kyseessähän on siiis Pro Pilkki 2!
Pro Pilkki -sarja, on Suomalaisten Mikko Haappon ja Janne Olkkosen suunnittelema ja kehittämä pilkkimispeli, jota on tähän asti voinut pelata jo tietokoneella, ja fun fact: Pro Pilkistä on käyty useammat SM-kisatkin, toivottavasti sama jatkuu nyt puhelin versiossakin!

Pro Pilkki tuo mukanaan mukavaa vaihtelua mobiilipeleihin, tässä on peli, jota joutuu intensiivisesti pelaamaan kun sen avaa. Se ei huutele 10min välein ''tule pelaamaan'', vaan sitä pelataan kun siltä tuntuu. Pelin ilmaisversiossa on mahdollista pelata vain harjoittelu, ja yksi kilpailu pelimuotoja, ja pelaajalla on käytettävissä 3 tasoa. Kokonaisversiossa, jonka hinta on tällä hetkellä n. 4€ Google play-kaupassa (28.6.2016), on sitten tarjolla kaikki 39 tasoa, turnausmuoto, ynnämuita herkkuja. Pro Pilkki on kyllä peli, jota kannattaa alkuun harjoitella. Kisoja löytyy taas pituudeltaan 10min -2h, joten voit pelata juuri sen aikaa, kuin sinulla on mahdollista. Peliin löytyy netistä lukematon määrä strategioita, tapoja ja niksejä kuinka kisat voitetaan. Joten kannattaa ihmeessä pelata ilmaisversiota, ennen kokopelin ostamista.

Mobiiliversio toimii moiteetta, ja niin pitääkin. Version kehittämiseen ja hiomiseen on käytetty niin paljon aikaa, että bugeja yms. ei haluakkaan nähdä. Peli myös sopii ruutuun sopivasti, eikä pelikuva jää epäselväksi. Tietenkin Pro Pilkin mobiiliversiossa käytetään Pro Pilkille ominaisia grafiikoita, joten tuttu pikseli näkyvyys on taattu.
Loppuarvosanaksi lähtee 9/10. Pro Pilkki 2 on ehdoton hankita niille, jotka ovat jo sitä koneella pelanneet. Mobiiliversio tuo rakkaan pelin mukanasi vessaan ja muuallekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti