perjantai 29. heinäkuuta 2016

Kuukauden Playstation Plus pelit, elokuu 2016 + PS Storen alet

Hei taas hassutassut ja muut kumppanit! Töiden vuoksi nyt ei ole aikaa eikä jaksamista esitellä kuukauden PS+ pelejä vanhaan tuttuun tapaan, mutta tehdään nyt tälläinen lyhyt briiffi töiden lomassa!

Jes eli pari päivää sitten Playstation julkaisi blogissaan listan peleistä, jotka ovat Playstation Plus jäsenille ilmaiseksi pelattavissa elokuusta alkaen, ja pelejä on tuttuun turvalliseen tapaan tarjolla kuusi (6) kipaletta, elokuun lista menee seuraavasti:


Tricky Towers PS4
Rebel Galaxy PS4
Yakuza 5 PS3
Retro/Grade PS3
Patapon PS Vita
Ultratron Ps Vita, PS3 & PS4

Eli nyt ei todellakaan ole mikään paras listaus mitä Plus jäsenet ovat saaneet. Ainoana plussana itse nostan esille tuon Yakuza 5:n PS3:lle, joka lähtee itselläkin ehdottomasti lataukseen. Muuten erittäin pitkää miinusta Sonylle tästä. Vaadimme parannuksia!

Mutta hei, koittakaa nauttia! Ainahan on Pokemon Go jos ei pelit miellytä (kuten meikää ei). Nähdään taas ensi kuussa Kuukauden Playstation Plus pelien parissa!

Playstation Storessa on myös alkanut hyvät kesäalet, josta äkkiä bongasin mm. Fallout 4:n, Beyond Two Soulsin, Heavy Rainin yms, joten hyviä pelejä on halvalla! Pelejä parhaimmillaan -60%, ja ei ole samanlaiset paska alet kuin Anttilassa!

Sorry for the short post, ette saa perunaa, mutta pysykää kuulolla, maanantaina starttaa jotain uutta ja eeppistä blogissa, joten nyt jännittämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti