tiistai 19. heinäkuuta 2016

Pokemon Go avautuminen

Pokemon Gohan julkaistiin Suomessa (yms. muissakin maissa) kuluneella viikolla, ja on noussut hetkessä Google Play kaupan ja App Storen ladatuimmaksi peliksi, ja varmasti myös pelin ostettava sisältä on myös tällä hetkellä kuumaa kamaa. Itsekkin peliin sorruin, tottakai vanhan ysäriJonnen pitää päästä Pokemoneja metsästämään.
Mutta se ei nyt ollut asian ydin, vaan ydin on se, että miksi Pokemon Go tuo ihmisten tyhmimmät piirteet esille? En nyt puhu siitä, että ihmiset ovat tyhmiä kun pelaavat Go:ta, vaan siitä, että ihmiset ovat niin saamarin tyhmiä, että ovat jääneet pelin vuoksi auton alle, tukkineet moottoriteitä ja kuumentaneet puhelimiaan mikrossa Pokemon munien hautumisen toivossa. Järki käteen perkele! Ikäväkseni huomasin myös että itse olen tyhmä, kun pelasin Pokemonia. Nimittäin, kun satuin löytämään uuden Pokemonin, pysähdyin suorilta jaloilta ympäristöstä välittämättä sitä nappaamaan. Onneksi huomasin tämän nopeasti, ja lopun ajan pyrin kiinnittämään huomiota etten tuki jalkakäytävää kun Pokemoneja alan nappaamaan. Samaan pitäisi mielestäni joka ikisen Pokemon pelaajan keskittyä, EIKÄ JUOSTA SINNE VITUN MOTARILLE SEN VITUN PIKACHUN
PERÄSSÄ!

Surukseni huomasin myös karun fatkan Facebookissa, eli ihmisten reaktiot. Kaupunkini Fb-ryhmän mukaan jokainen Pokemonin pelaaja on väistämättä idiootti, vammainen tai lapsellinen. En ole ikinä ymmärtänyt miksi toisten mielenkiinnonkohteita täytyy näin lykätä. Itse en ymmärrä ihmisiä, jotka ovat joka viikonloppu humalassa, käyttävät kaikki rahansa autojen laittamiseen tai käyvät jumalauta latotansseissa. En silti tuomitse heitä. Luulisi nyt kerrankin että aikuisetkin nauttivat kun heidän lapsensa vihdoin poistuvat kotoa muuallekkin kuin kouluun. Saavatpa raitista ilmaa ja roppakaupalla liikuntaa kun etsitään Pokemoneja pitkin kyliä, mikä on erittäin loistavaa. Vähän vaihtelua siihen että vain pelataan sisällä. Pokemon Go toimii jo melkein uuden ajan tinderinä, sillä uusia tuttavuuksia saa varmasti roppakaupalla kun pistää Luren Kampin aukiolle helteisenä kesäpäivänä, joten taas 1 piste Pokemonin puolesta.

Summataanpa nyt välillä, ihmiset ovat vihdoin ulkona (pelaamassa) ja eivät osaa käyttäytyä. Pomppivat ihmisten pihoille koska Pokemon, ja taidettiinpa Jenkkilässä ampuakin paria pelaajaa koska änkivät jonkun pihalle. Voitaisiin siis sanoa, että jos pelaatte Pokemonia, älkkää olko Pokeidiootteja, vaan kunnioittakaa ympäristöänne, muiden omaisuutta, pihoja ja kunniallisia käyttäytymismalleja, näin olette true Pokemonmaster. Peace.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti