maanantai 25. heinäkuuta 2016

P*ska pelattavaa, osa 5

Taas se aika, kun pistetään tulille p*ska pelattavaa sarjan viides osa! Eli kyseessähän on pelejä, joita on mukava pelata aamulla vessassa, päivällä vessassa, tai illalla vessassa, ja miksei mökillä ulkohuussissakin! Kolmantena esittelyyn lähtee peli, joka on saatavilla Androidille, että iOSsille, peli on myös jatko-osaa samannimiselle pelisarjalle, eli Fit The Fat 2!
Fit The Fatin on kehittänyt Fivebits, joka on myös pelin luonut pelin ykkösosan vuonna 2014.
Tehtävänäsi on saada reilu 200 kiloinen jäpikkä elämänsä kuntoon hyvällä ruokavaliolla, liikunnalla ja riittävällä unella. Kuntoilumuotoja on pelissä neljä, eli hyppynaru, juoksumatto, käsipainot ja nyrkkeilysäkki. Kaikki kuntoilumuodot aukeavat kun saavutat tietyn tason. Peli aloitetaan hyppynarulla, mutta aika pian saa auki loputkin kuntoiluvälineet. Välineiden tehokkuus myös nousee kun saavutat uusia tasoja. Kuntouluvälineet toimivat näyttöä taputtamalla, tai pyyhkäisemällä, joten kontrollit ovat selkät. Näytössä ei myöskään ole turhia esineitä, jotka vaikuttaisivat näppäilyyn, niinpä pelaaminen on helppoa.
Ruokia on saatavilla kolmea sorttia, halvimpina on luonnollisesti epäterveelliset ruuat. Lisäksi saatavailla on myös klassikkoruokia, ja kaikeista kalleimpana vaihtoehtona, terveelliset ruuat. Ruokavalio vaikuttaa pelissä hahmon laihtumiseen, joten ole tarkkana sen suhteen. Kallis ruoka maksaa itsensä varmasti takaisin.
Hahmolla on tietty määrä staminaa käytettävissä, joka luonnollisesti kuluu kuntoillessa. Lisää staminaa saa nukkumalla, tai tietenkin ostamalla sitä lisää rahaa vastaan. Peliin voi myös ostaa uusia asuja hahmolle.
Pelin huonona puolena huomasin ainakin omalla puhelimellani (Lg G4), että peliä ei voi sulkea, vaan sen sammuminen on pakotettava, toivon mukaan ongelma korjataan seuraavassa päivityksessä. 

Mutta loppujen lopuksi peli ei tarjoa kovin paljon haastetta, ja eteneminen on tuskallisen hidasta. Loppuarvosanaksi siis 6/10. Toivottavasti peliä vielä päivitetään, ja siihen luotaisiin uusia hauskoja piirteitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti