keskiviikko 3. elokuuta 2016

P*ska pelattavaa, osa 9

Heissandeerus jälleen! Taas pistetään tulille tuo pahalta haisevan aktiviteetin ohessa harrastettavan toiminnan kulmakivi, eli tunnetusti mobiilipelejä esittelevä sarja, P*ska pelattavaa! Ja peräti jo 9
. osa. Huhhuh aika rientää.

Nyt esitellään peli, joka on taasen enemmän perheen pienimmille suunnattu, ja pelissä esiintyy jo aiemmista mobiilipeleistä tuttu hauska hahmo, katti nimeltänsä Tom, eli pelihän on Tom Gold Rush. (kehittäjänä Outfit7)



Pelin päähahmona on Talking Tom pelistä tuttu Tom, jonka tehtävänä on juosta varas kiinni. Varas on iskenyt Tomin taloon, ja vienyt kaiken Tomin vaivalla saaman kullan. Vaikka Tomhan tässä se varas on, kun saa elantonsa sillä, kun lapset ostavat isin kortilla kivoja uusia juttuja näihin Tom peleihin, mutta ei keskustella siitä nyt. Tom siis ampaisee matkaan, ja hakee kultansa takaisin!

Pelissä seikkaillaan kaupungeissa, rannalla ynnämuissa lokaatioissa, aina samaa roistoa jahdaten. Peli tarjoaa useampia kenttiä joita pelata, sekä myös useita Talking Tom -sarjasta tuttuja hahmoja pelattavaksi. Tomilla ja kumppaneilla on apuvälineitä kullan keräämiseen, kuten magneetti, liitoreppu ja kypärä, joiden kestoa voi kehittää pelin edetessä. Uudet tasot avautuvat, kun on korjannut kentässä olevan talon täysin valmiiksi, rosvo kun perkele vei suurimman osan talosta samalla kun vei kullan. Varkaalta saa myös kassakaappeja, joita avaamalla saa lisää kolikeja, spessuja yms.

Pelimekaniikka toimii kunnioitettavasti, ei lagaa, ja ei tule yllättäviä kuolemia random törmäyksien taikka muiden suhteen, joten siitä ehdottomasti plussaa. Miinusta lähtee siitä, että peli on suora ja törkeä kopio Kiloon tekemästä Subway Surferista, joka on ainakin Play kaupassa ollut ladatuimpien pelien top-10 listalla, jo viimeiset 3 vuotta. Ainakin 3 vuotta.

Mutta mikä minä olen tuomitsemaan, sanoi Milonofin Tunna. Peli tarjoaa mukavaa ajanvietettä, joskin haastetta saisi olla vielä enemmän, kuin mitä peli nykyisällänsä tarjoaa. Lopputuomio ei ole hirteen, muttei jatkoonkaan. Eli Suomeksi: 6/10. 

Tajusinpa juuri, että Tom niminen kissa on myös Tom & Jerry -nimisessä piirretyssä. Ovat senkin kopioineet. Hävetkää.

Palataan ensi viikolla, taas P*ska pelattavaa sarjan jo kymmenennen osan parissa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti