tiistai 16. elokuuta 2016

Pelipöhinää 16.8.2016

Ja son moro taasen Yhden Miehen Pelimaailman puolesta! Elokuu on jo pitkällä, koulut on alkanut, vettä sataa ja vituttaa. Mutta eipä hätiä mitiä, olen taas kerännyt sadepäivien iloksi teille hattivateille ja muille mussukoille tekemistä. Ei tarvitse kiittää, teitä vartenhan minä olen olemassa!

Ensimmäisenä pistetään teille pelattavaa ainakin 4023:n pelin verran, nimittäin sivustolla https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games/v2 on mahdollista pelata selaimen kautta vanhoja ja mahtavia pelejä, eri alustoilta. Sivulta löytyy monenmoisia helmiä, kuten Disneyn Aladin, Napalm Quest, Tetris ja monia, monia muita mahtavia peliklassikoita. On aivan uskomatonta, että on nähty vaivaa jotta saadaan tälläinen pelikirjasto toimimaan selaimella. Yhden Miehen pelimaailma nostaakin hattua heti kattoon asti sivuston luoneille henkilöille, ja kumartaa syvään. Sain juuri 4023 tapaa tappaa aikaa hiljaisina yövuoroina.
Tältä allekirjoittaneesta tuntui kun katsoi pelilistaa ko. sivulla












Sitten takaisin asiaan, jos ei oldschool pelit kiinnosta (jonne) niin on tarjolla hieman uudempaakin huttua, nimittäin Gamescom 2016 on pyörähtänyt käyntiin. Gamescomi toimii E3-messujen tyylillä, ja tarjoaa uusia pelijulkaisuja ja esittelyitä monilta tunnetuilta pelivalmistajilta. Menoss on mukana ainakin EA, Blizzard & Nintendo. Monia muitakin valmistajia on messuilla esillä, joten virittäydyhän tunnelmaan osoitteessa: https://www.twitch.tv/event/gamescom messut jatkuvat aina 21.8 asti, joten viikonlopun ohjelma on selvä, sipsit ja dipit vain viereen ja menoksi!









Sitten muuta tekemistä, tietenkin No Man's Sky on vihdoin julkaistu sekä Playstation 4:lle, että Pc:lle. Muistan kun peliä esiteltiin E3-messuilla 2015, ja olin silloin jo täysin myyty kyseiselle pelille. En ole vielä kerennyt itse pelaamaan, mutta uskoisin että ehdottomasti kokeilun arvoinen peli kyseessä!

Elokuun aikana on myös tulossa julkaisuun muitakin pelejä, kuten: Madden NFL 17, Deus Ex: Mankind Divined, Attack On Titan, sekä Resident Evil 4:en PS4 ja Xbox one versiot tullaan julkaisemaan elokuun aikana. Joten pelattavaa tulee löytymään!

Tietenkään jos ei muuta tekemistä keksi, niin tule Oldschool Runescapeen worldiin 2, ja addaa YMPM niin turistaan kakkaa kunnolla.

Siinä kaikki! Palataan taas kun palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti