maanantai 15. elokuuta 2016

P*ska pelattavaa, osa 7

Hellurei ja hellät tunteet, tapasi äitimuori aina sanoa.
Olisi taas se hetki viikosta, kun lyödään tulille kaikkien rakastama mobiilipeleihin keskittyvä sarja, P*ska pelattavaa!

Tällä kertaa mennään aina aikoihin menneisiin, jolloin miehet oli rautaa, aseet kiveä ja veneistä eikä raudasta ollut vielä mitään hajuakaan. Pelissä ei muusta ole kysymys kuin raa'asta voimasta, vihasta ja vitutuksesta, sekä tietty selviytymisvaistoista. Peli on Kakarod Interactiven, oletettavasti vuonna 2016 julkaisema Big Hunter Mammoth.



Big Hunterin idea on selvempi kuin insinööri vappuna, tapa mammutteja keihäillä. Iisibiisi. Mammutin hp:t kasvaa aina pelin edetessä, ja vaatii useamman keihään ennenkuin tuupertuu luojansa luokse. Haasteita luo myös kenttiin asetetu erilaiset tavoitteet, kuten tappaa mammutti käyttäen vain 20. keihästä, osu kaikkiin heikkoihin kohtii tms. Mammutilla on 3 heikkoa kohtaa, joihin osumalla mammutti menttää hp:ta. Yksinkertaisen kaunis peli siis kyseessä.

Pientä noottia haluan tietenkin antaa, olenhan Suomalainen ja äänestän, joten minulla on oikeus valittaa. Nimittäin osuminen mammutin päähän, mammuttia ei voi osua kohtisuoraan edestä, sillä sarvet tai mitkä ikinä ovatkaan blokkaavat jokaisen osuman. Pieni muistutus pelin tekijöille, SILLÄ MAMMUTILLA ON NIIDEN SARVIEN VÄLISSÄ PERKELE TYHJÄÄ TILAA! Tätä tyhjää tilaa kutsutaan myös kärsäksi. Mammutti onnistuu jokaisen suoraan edestä tulleen iskun torjumaan. Tämä ei voi pitää paikkaansa. Vaadin tieteellistä tutkimusta asiasta.

Mutta anyway, jos tuo unohdetaan, niin kyseessä on ihan kelpo ajanvietettä tarjoava peli. Eihän tuota montaa kenttää jaksa hakata, mutta kyllä sillä yhden aamutoimituksen hoitaa. Loppuarvosanaksi siis raakasti 5/10. Se voisi aina olla vähän parempi, on varmaan osuvin tiivistelmä ko.pelille.

Ensi viikkoon!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti