keskiviikko 31. elokuuta 2016

P*ska pelattavaa, osa 10

Huhhuh että aika rientää, se ois jo p*ska pelattavaa sarjan kymmenes osa! Ei saakeli mihin tämä aika menee?

Mutta jatketaan urheilulinjalla, ja nyt päästään vähän Suomalaisempaan tatsiin tässä asiassa, nimittäin nyt puidaan Suomalaisen Fingersoftin julkaisemaa peliä, peliä nimeltä Javelin Masters 3.


Tosiaan jo kaikkien rakastaman Javelin Masters pelisarjan kolmas osa koki globaalin julkaisunsa tuossa parisen viikkoa takaperin, ja nyt puidaan peliä sitten Seppo Räty tyylillä niin että tuntuu.

Peli on yksinkertaisesti vaan perkeleen hyvä. Ja Saksa on paskamaa. Pelissä kilpaillaan kolmessa kaupungissa, Helsingissä, Los Angelesissa ja Riossa. Aluksi pelaaja pelaa vain harjoitteluotteluita, mutta voi pelin edetessä ostaa kisapassin eri kaupunkeihin, kartuttaakseen varallisuuttaan. Pelissä myös kilpaillaan koko ajan toisia vastaan liigapisteissä, joita saa suoriutuessaan kisoista kunniakkaasti. Toisia vastaan voi myös kilpailla 1v1 heittokilpailuissa, joita voittamalla kartuttaa vielä vähän enemmän lompakkoaan, jotta saa ostettua kaikkia uusia herkkuja. Pelissä pelaaja voi ostaa uusia hahmoja, kehittää vanhaa, tahi päivittää varusteitaan paremmiksi. Dopingiakin saa mutta jätetään se tuonne hyshys -osastolle (lautakunta kuuntelee).



Pelimekaniikka on Suomalaista laatua, ja toimii moitteetta. Pelin alareunassa oleva valmentaja on hyvä lisä, joka kertoo heti missä menee metsään, virheistä opitaan ja pidempiä heittoja syntyy koko ajan nopeammin ja nopeammin. Aluksihan sitä meinaa turhautua kun ei pääse hyviin tuloksiin, mutta aika nopeasti saa lisää rahaa, jolla saa kehitettyä hahmoja jne jne, tiedätte mitä tarkoitan? Peli etenee nopeasti, muttei liian nopeasti jotta se olisi hetkessä ohi. Seinä ei tule vastaan pidemmänkään pelaamisen jälkeen, vaan pelattavaa riittää useammaksi tunniksi.

Pelin oma grafiikka sopii peliin kuin nakutettu, ei tavoitella täydellisyyttä, vaan on todettu Suomalaisella vaatimattomuudella että tämä riittää. Toistaalta tämä Low-grafiikka tarjoaa omanlaisen tunnelmansa peliin, jota ei yber graffoilla saa.
Lopputotemana Yhden Miehen Pelimaailma sanoo 9/10. Peli toimii moitteetta, ja todellakin tarjoaa pelattavaa koko rahan edestä, jos rahaa tähän haluaa käyttää.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti