maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kuukauden Playstation Plus pelit: Kesäkuu 2016




Kesäkuun pelilistaa arvuuteltiin jo hetken aikaa, mutta äkkiähän se tieto levisi internetin ihmeelliseen maailmaan jo ennakkoon. Kesäkuussa Playstation plus jäsenet saavat nauttia peleistä peräti kuuden pelin voimin! Eli lukitse ovet ja heitä puhelin vessanpyttyyn, sillä  kesäkuun lista on seuraava:

                                                        PLAYSTATION 4:

                                                            1. NBA 2K16

NBA 2K16 on rakastetun ja pitkäikäisen koripallosimulaattori NBA- sarjan viimeisin peli. NBA 2K16 hurmaa pelaajan realistisuudellaan, ja pelin tekemiseen on urhattu aikaa ja rakkautta. Jotta pelistä saatiin mahdollisimman realistinen, on oikeiden NBA pelaajien kehoja skannattu peliin. Ennen samaa keinoa on käytetty kasvoihin, mutta nyt on menty uudelle asteelle. Tässä on takuuvarma peli koripallofaneille!
Ikäraja: K3


                                                2. Gone Home (console edition)
Gone Home on vuonna 2013 julkaistu seikkailupeli, jonka konsoliversion on kehittänyt Majesco Entertaiment Company.
Gone Home on ollut monien huulilla pelin julkaisemisesta lähtien, ja ei suotta. Peli on tuonut seikkailupelien maailmaan oman lähtemättömän kosketuksensa. Peli kertoo nuoresta naisesta, joka palaa kotiin vuoden reissaamisen jälkeen, vain löytääkseen tyhjän talon. Pelin koskettavuus tuo kylmiä väreitä, vihjeiden etsiminen ja palasten yhteen kokoaminen tuo oman tunnelmansa, joka ei heti mielestä unohdu.
Ikäraja: K16


                                                            Playstation 3:

                                                            3.Echochrome
Echochrome tuo mukavan vaihtelun kuukauden peleihin. Vuonna 2008 julkaistu mustavalko ongelmanratkonta peli tuo mukavasti aivoihini vipinää kesähelteillä!
Pelissä pelaajan on ohjattava hahmo erilaisten esteiden läpi, rikkoen mahdollisesti jokaista fysiikan lakiin kirjattua kohtaa. Pelissä on hienosti käytetty optisia illuusioita kenttien rakentamiseen ja näillä illuusioilla kaikki tuo fysiikan lakien rikkominen tuntuu jopa mahdollisilta. 
Ikäraja: K3



                                      4. Siren: Blood curse (Jaksot 1-12)
Siren: Blood curse on vuonna 2008 julkaistu Japanilainen kauhu- / selviytymispeli. 
Pelin idea on simppeli, pysy hengissä tai kuole. Helppoa, vai mitä?

Peli keskittyy tv-ryhmään, joka menee Japaniin kuvaamaan tv-sarjaa paranormaaleista ilmiöistä. Ja mistä näitä ilmiöitä löytyy? Tietenkin vanhasta kylästä, joka on hautautunut mutavyöryn alle. Peli keskittyy muutamaan eri alueeseen. Pelistä tekee haastavan myös vihollisten ''kuolemattomuus''. Vihollisia ei voi tappaa, mutta niitä voi tyrmätä hetkeksi aikaa, jolloin on aika juosta niinkuin olisi tuli hännän alla. Onneksi sentään peli on third-personissa, niin on edes hetki aikaa reagoida tulevaan kohtaloon! Tämän pelin jälkeen ovat yöunet kyseenalaiset!
Ikäraja: K18

                                                                   PS Vita
                    5. God Of War: Chains of Olympus


Viidentenä pelinä on varmasti kaikille tutun God Of War pelisarjan neljäs peli: Chains of Olympus. Kratosin seikkailu jatkuu God Of War- sarjalle tuttuun tapaan: Luvassa on loputonta turpaan mättämistä, nopeaa toimintaa ja maineen niittämistä. Peliä on kehuttu Sonyn parhaimmat kontrollit omaavaksi peliksi. Chains of Olympus tekee kunniaa God of War sarjalle, ja sarjan faneille ehdoton kesäpeli pelattavaksi!
Ikäraja: K18




                                                                6. Little Deviants
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä on vuonna 2011 julkaistu Arcade- peli Little Deviants.
Pelin idea on simppeliäkin simppelimpi, pelaajan tehtävänä on pelata läpi pelin 30 minipeliä, jotta Little Deviantsin avaruusalus saataisiin korjattua. Helppoa eikös vain?
Little Deviants on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Jotkut sanovat sitä huonoimmaksi peliksi mitä Ps Vitalle on ikinä julkaistu, tai tullaan julkaisemaan, mutta osa taas kehuu peliä loistavaksi. Pelin huonoina puolina on listattu mm. kosketusnäytön jatkuva käyttö pelin aikana. Ps Vitaa on muutenkin kritisoitu kosketusnäytöstä, Tilt- toiminnosta, joten tämä peli ei varmasti kunniaa tuo Vitalle. Mutta jokainen tehköön johtopäätöksensä. Peli on pelattavissa kesäkuun ajan ilmaiseksi! Voittaa se tylsistymisen.
Ikäraja: K7
    

Siinäpä kesäkuun pelit! Pelit ovat tuttuun tapaan saatavilla kuun ensimmäisenä tiistaina, eli kesäkuussa 7.6. Rattoisia pelihetkiä!

Pelien trailerit:
NBA 2K16   

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti