keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Crash Bandicoot Remastered PS4

Heippa vaan kaikille! 

Allekirjoittanut meinasi jättää E3-hypen kokonaan pois blogista henk.koht.kiireidensä takia, mutta sieltäpä pamahti semmoinen julkaisu, ettei vannoutunut Playstation-kannattaja voinut jättää tekstiä kirjoittamatta.

Sony nimittäin julkaisi lehdistötilaisuudessa tiedotteen, että legendaarisen Crash Bandicoot -pelisarjan 3 ensimäistä osaa, Eli Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot: Warped tullaan julkaisemaan remasteroituna versiona Playstation 4 konsolille. Peli toteutetaan yhteistyössä Activisionin ja Sonyn välillä. 

Pelistä ei sen enempää tietoja vielä annettu. Julkaisuvuotta ei ole selvillä, ja minkäänlaisia sneak peakejä ei pelistä annettu. Sony tosi tiedotti myös, että Crash Bandicoot, tullaan näkemään tulevaisuudessa myös uudessa Skylander: Imaginators-pelissä.

Nyt peukut pystyyn että Sony ei vedä paljastusta puihin, ja että pelistä tulee vähintään niin hyvä, kuin alkuperäiset ovat!

Ohessa linkki Sonyn lehdistötilaisuuteen E3 -messuilla 

Messuthan ovat käynnissä torstaihin 16.6 asti, ja messuilta löytyy monenlaista ohjelmaa. Striimiä löytyy twitchiltä. gamespotilta yms.
Muistakaa että aikataulut ovat Pacific daylight timellä merkitty, eli Suomessa ollaan 10h edellä aikataulua, joten lähetys jatkuu tänään klo.20:00 Suomen aikaa.

Mahtavia pelejä on vielä tulossa, joten kannattaa seurata aktiivisesti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti