keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Alennuksia, alennuksia kaikkialla! #videopelipöhinää

Moro vaan kaikille!

Nopeaan ajattelin tässä heitellä tiskiin alennusvinkkejä näin kohta alkavan heinäkuun kunniaksi. Kesä ja alennuksethan kulkevat aina käsi kädessä, ja sehän on meille vain hyvä!

Playstation Storessa on alkanut 29.6 Big In Japan alennukset! Alennus sisältää yhteensä 364 alehintaista peliä, Playstation 3:lle, Playstation 4:lle ja unohtamatta tietenkään Ps vitaa! Nopeasti tuosta bongailin mielenkiintoisia alennuksia, joita on mm. Dark Souls 3, Tekken 1 & 2, Resident Evilin kaikki osat, Metal Gear Solidin uudemmat, että myös vanhat ps1- pelit sekä paljon muita Japanilaisia tahi Japanilaistyyppisiä pelejä. Alejen loppumisesta ei ole tietoa, joten pidähän kiirettä!

Xboxilla taas pyörii alet ainakin 4.7 asti. Aleista löytyy pelattavaa sekä Xbox 360:lle, kuin Xbox Onellekkin. Äkkiä bongattuna alennuksessa on ainakin Resident Evil 6, Titanfall, NBA 2k16 & Xbox 360:lle Mass Efectiä halvalla. Joten hyvät tarjoukset on Microsoftin puolesta saatavilla.

Steam Summer Sales jatkuu myös 4.7 klo.20:00 asti, ja Steamin tietäen, melkeinpä kaikki on alennuksessa! Loistavia tarjouksia löytyy Tomb Raiderista, Doomista, Gridistä, GTA:sta, joten nyt on Pc-pelaajille taas markkinat auki, kesälomarahat on hyvä tuhlata sinne, niin eipä tarvitse lomasuunnitelmia tehdä.

Ei muutakon shoppailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti